logo van de actie Noordkaap Challenge
06-12-2019

Noordkaap Challenge

Dit jaar nemen wij op 7 februari met Team AED-Duiven deel aan de Noordkaap Challenge met als doel fondsen te werven om docenten op te leiden die reanimatietrainingen gaan verzorgen.

Hiervoor doen wij een beroep op jouw gulheid.

De Noordkaap Challenge is een bizar mooie roadtrip van totaal ruim 7.000 km naar het meest noordelijke puntje van Europa en weer terug. Onderweg treffen we highlights zoals het magische noorderlicht, de Noordkaap Globe, husky honden rides, de Kerstman en het uitvoeren van bijzondere challenges! Bij de challenge gaat het niet om snelheid maar is het de uitdaging om met alle deelnemende teams zoveel mogelijk fondsen te werven voor goede doelen. Wij streven ernaar 10.000,- euro te werven voor Stichting AED-netwerk Gemeente Duiven!

Door deelname willen we Stichting AED-netwerk Gemeente Duiven een “boost” geven aangezien de stichting vanaf volgend jaar volledig “self-supporting” wil zijn. De stichting zelf heeft als doel een verfijnd AED-netwerk in de gemeente Duiven te bieden zodat bij een (mogelijke) hartstilstand door burgerhulpverleners spoedeisende hulp kan worden verleend. Dit AED-netwerk bestaat uit AED’s die 24/7 ingezet kunnen worden en door voldoende hulpverleners die kunnen reanimeren. Zie ook www.aed-duiven.nl. “Self-supporting” wil de stichting zijn door een aantal actieve hulpverleners binnen het netwerk een erkende opleiding te laten volgen om reanimatietrainingen met AED te kunnen geven. Het verzorgen van deze opleiding willen we mede financieren door deelname aan de Noordkaap Challenge.

Met jouw bijdrage krijg je de mogelijkheid tot:

  • Reclame door het plaatsen van banner of bedrijfsvlag op een bijzondere locatie (noordkaap, een ijswak, een ijsmeer, husky honden, de kerstman).
  • Publiciteit op diverse online kanalen en lokale media.
  • Waardering en dank voor je bijdrage aan dit goede doel.

Uitgebreide mogelijkheden zijn hier te bekijken, voel je vrij.

We hopen je hiermee voldoende geënthousiasmeerd te hebben en vernemen graag of je bijdraagt. Vragen? Bel ons gerust!

Onze Challenge zal te volgen zijn via Facebook en Instagram. Volg ons als je niets wilt missen ;-)

Met vriendelijke groet,

Team AED-Duiven

Werner Willems & Daniëlle Willems - de Wit

06-22906023 & 06-21240796

werner.willems@aed-duiven.nl of werner.willems@wta-bv.nl


46aangemelde AED's
40vrienden
337vrijwilligers opgeleid
493cursussen gegeven