De afgelopen periode zijn er veel voorbereidingen getroffen voor de samenvoeging van HartslagNu en HartveiligWonen naar één nationaal alarmeringssysteem voor reanimatie. In deze e-mail vertellen we je wat er de komende tijd gaat gebeuren, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Vanaf 30 juli 2018 gaan we starten met de samenvoeging. We kopiëren dan je huidige account bij HartslagNu naar het nieuwe oproepsysteem. Het huidige systeem van HartslagNu blijft nog even functioneren, dus de oude alarmering ook. Je hoort van ons als de oude alarmering is gestopt.

Wat moet je doen?

Nu nog niks, maar we laten je wel alvast weten wat er gaat gebeuren.

Zodra je op of na 30 juli in het nieuwe systeem staat, ontvang je van ons een e-mail waarin we je vragen een aantal dingen te doen om ervoor te zorgen dat we je ook in de toekomst kunnen blijven oproepen bij een circulatiestilstand:

  • je nieuwe HartslagNu-account activeren (dit is wettelijk verplicht om oproepen te kunnen ontvangen) en aanvullen
  • een nieuw wachtwoord aanmaken
  • indien je gebruik maakt van de app > een nieuwe app downloaden (is nu nog niet beschikbaar, wacht op de aparte e-mail hierover.)
  • het alarmeringsnummer 06-42500512 met een speciale ringtone opslaan

Omdat het per meldkamer verschilt, wanneer je vanaf 30 juli overgezet wordt naar het nieuwe systeem, vragen we je deze taken uit te voeren, zodra je de e-mail daarover hebt ontvangen. Zo kun je er zeker van zijn dat je geen oproep mist.

Uiteraard blijven we je informeren over het verloop van de samenvoeging en de gang van zaken.

We danken je hartelijk voor jouw bereidheid om je in te zetten als burgerhulpverlener en hopen samen met jou er zo voor te zorgen dat er nog meer levens gered kunnen worden!

Heb je nog vragen over de samenvoeging?

Neem dan gerust contact met HartslagNu op! Bij voorkeur per mail: info@hartslagnu.nl

46aangemelde AED's
40vrienden
397vrijwilligers opgeleid
541cursussen gegeven