Wereldwijd wordt ieder jaar op 16 oktober deze dag georganiseerd.

Dit jaar staat de World Restart A Heart Day (WRAHD) in het teken van ‘Reanimatie – Iedereen verdient een kans’.

Er wordt aandacht gevraagd voor het belang van reanimatie door omstanders bij een circulatie stilstand. Omstanders zijn sneller ter plaatse dan de hulpdiensten. Door sneller te beginnen met reanimeren, kunnen meer levens gered worden!

U wilt toch ook geholpen worden als het u treft?

Als Stichting AED netwerk gemeente Duiven hebben we als doel om zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Duiven te kunnen laten reanimeren, we bieden de reanimatie trainingen dan ook gratis aan voor de inwoners van de gemeente Duiven.

Twijfel dus niet langer en meld je aan. Jij kunt het verschil maken!

Aanmelden kan hier.

46aangemelde AED's
40vrienden
397vrijwilligers opgeleid
541cursussen gegeven